A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Порядок застосування пільги з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у разі наявності декількох об’єктів житлової нерухомості

Порядок застосування пільги з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у разі наявності декількох об’єктів житлової нерухомості

В Дубенській ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області інформують, що підпунктом 266.4.1. п. 266.4 ст. 266 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) визначено, що база оподаткування об’єкта/об’єктів житлової нерухомості, в тому числі їх часток, що перебувають у власності фізичної особи платника податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, зменшується:

12:41 10.09.2021

Патронат над дитиною.

Патронат над дитиною.

Беззаперечно, що кожна дитина має зростати у родині, в якій створюють умови для розвитку її особистості, піклуються про здоров’я, здобуття освіти, належні умови проживання тощо. Часто ми зустрічаємо дітей, які з ряду підстав при живих бвтьках потрапляють у складні життєві обставини. Такі діти потребують уваги і підтримки з боку держави і свідомих та небайдужих громадян. Років 5 тому було нормою влаштовувати до інтернатних закладів дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. На даний час державна політика у сфері захисту прав дітей перебуває у стані реформування системи інституційного догляду та виховання дітей, пошуку альтернативних форм сімейного виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Однією з таких форм є патронат над дитиною.

15:00 07.09.2021

Співчуття родині загиблої.

Співчуття родині загиблої.

Семидубська сільська рада сумує та висловлює щирі співчуття родині трагічно загиблої Доманської Катерини Василівни. 

13:51 03.09.2021

Що таке одноразове (спеціальне) добровільне  декларування?

Що таке одноразове (спеціальне) добровільне декларування?

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи були одержані за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог чинного законодавства та/або міжнародних договорів.

13:53 17.08.2021

ПРАВОВА ДОПОМОГА: Як отримати статус багатодітної сім’ї?

ПРАВОВА ДОПОМОГА: Як отримати статус багатодітної сім’ї?

Відповідно до Закону України «Про охорону дитинства», багатодітна сім’я – сім’я, в якій подружжя (чоловік та жінка) перебуває у зареєстрованому шлюбі, разом проживає та виховує трьох і більше дітей, у тому числі кожного з подружжя, або один батько (одна мати), який (яка) проживає разом з трьома і більше дітьми та самостійно їх виховує.

10:13 16.08.2021

До уваги жителів Дубенського району!!!

До уваги жителів Дубенського району!!!

Дубенське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області повідомляє про те, що на території Дубенського району орієнтовно з вересня по  жовтень місяць буде проводитися пероральна  імунізація диких м’ясоїдних тварин проти сказу. Вакцину розкидатимуть з літаків над лісами і полями  з приманкою (брикети темно-коричневого кольору на фото, які в середині містять пакетик з вакциною). Сама приманка для людей і тварин безпечна, брикети пахнуть м’ясокістковим борошном.

10:18 13.08.2021

Власники земельних ділянок та нерухомості повинні сплатити податок

Власники земельних ділянок та нерухомості повинні сплатити податок

Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області нагадує, що відповідно до норм Податкового кодексу України, фізичні особи, які мають у власності квартири, будинки, об’єкти нежитлової нерухомості, земельні ділянки є платниками податку за таке майно.

09:37 04.08.2021

У громадян є можливість добровільно задекларувати свої статки

У громадян є можливість добровільно задекларувати свої статки

Дубенська ДПІ ГУ ДПС у Рівненській області інформує, що із набранням чинності 21 липня 2021 року Закону України від 15.06.2021 №1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» фізичні особи матимуть право подати одноразову добровільну декларацію із зазначенням активів, що їм належать, та з яких не були сплачені податки і збори, до 1 січня 2021 року.

09:36 04.08.2021

ДПС у Рівненській області інформує: Роботодавці мають дотримуватись встановлених гарантій в оплаті праці

ДПС у Рівненській області інформує: Роботодавці мають дотримуватись встановлених гарантій в оплаті праці

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують суб’єктам господарювання, що заробітна плата - це винагорода, обчислена, як правило, у грошовому виразі, яку за трудовим договором роботодавець виплачує працівникові за виконану ним роботу у залежності від складності та умов виконуваної роботи, професійно-ділових якостей працівника, результатів його праці та господарської діяльності підприємства.

08:11 03.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь