A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

День усиновлення.

Дата: 30.09.2021 11:28
Кількість переглядів: 585

Фото без опису         Фото без опису            Тридцятого вересня в Україні відзначають День усиновлення. Цей день став святом здійснення мрій для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, а також  їх майбутніх батьків-усиновлювачів.

          Захист прав та інтересів дітей є одним із пріорітетів державної політики України. Турбота держави ніколи не зможе замінити домашнього затишку, лагідних материнських слів, надійного батьківського плеча. Саме в сім’ї закладаються основи фізичного і духовного здоров’я дитини, формуються її життєві цінності та патріотичні почуття.

         Звертаюсь до усіх, хто обмірковує своє рішення стати усиновлювачем та створити повноцінну сім’ю. Не вагайтесь! Шлях батьківства не буває легким і з народженими в сім’ї дітьми.  Це постійна і наполеглива праця. Справжньою винагородою для вас буде посмішка щасливої дитини, яка даруватиме радість і впевненість у завтрашньому дні. Візьміть дитину у свою родину і нехай разом з нею у вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя.

          Висловлюємо вдячність усім, хто не байдужий до долі дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, хто щодня допомагає таким дітям знайти свою сім’ю, дарує віру та надію на краще майбутнє. 

         Дітям, які втратили родину, може допомогти кожен, хто небайдужий: одні — усиновлять, другі — допоможуть дитині знайти батьків, треті — нададуть фахову консультацію тим, хто виявив бажання усиновити або тим, хто вже усиновив.

      Якщо ви готові допомогти дитині відчути себе щасливою, зростати у сімейному колі, звертайтеся до служби у справах дітей Семидубської сільської ради.

   

 

Начальник служби

у справах дітей                                                              Сергій БІЛЕЦЬКИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь