A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Акція «Серце до серця»

Акція «Серце до серця»

З 1 квітня по 30 вересня 2021 року по всіх регіонах України проходить 16-та Всеукраїнська акція «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята!». Благодійна акція проводиться з метою розвитку волонтерського руху, виховання громадянської відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України. Проведення акції дасть можливість придбати неотологічне обладнання у дитячі відділення лікарень кожної області України та Рівненської зокрема. Детальніше про акцію за посиланням: https://sercedoserca.com.ua/aktsiya-sertse-do-sertsya/ .

16:05 19.07.2021

Чи мають можливість платники податків сплатити податки та збори через Електронний кабінет?

Чи мають можливість платники податків сплатити податки та збори через Електронний кабінет?

Меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету надає можливість фізичним особам після ідентифікації за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти. Для юридичних осіб можливість сплати податків, зборів та платежів через Електронний кабінет не реалізована. З інформацією щодо сплати податків, зборів, платежів фізичними особами можна ознайомитись в меню «Стан розрахунків з бюджетом» розділу «Допомога» Електронного кабінету. Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС. Головне управління ДПС у Рівненській області

15:28 19.07.2021

Попередження  про стихійні та небезпечні  метеорологічні явища

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища

За повідомленням Рівненського обласного центру з гідрометеорології,       Сьогодні, в другій половині дня очікується значний короткочасний дощ,  грози,  місцями град та шквали 15-20м/с  (I рівень небезпечності,  жовтий).

11:52 19.07.2021

Попередження  про стихійні та небезпечні  метеорологічні явища

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища

За повідомленням Рівненського обласного центру з гідрометеорології,       cьогодні, 15 липня, ввечері зі збереженням впродовж доби 16 липня  на території області очікуються грози, місцями град та шквали 15-20м/с  (I рівень небезпечності,  жовтий).

12:06 15.07.2021

Попередження про небезпечні  метеорологічні явища

Попередження про небезпечні метеорологічні явища

За повідомленням Рівненського обласного центру з гідрометеорології 13 липня, на території області протягом доби грози, вдень місцями град, під час грози шквали 15-20м/с (I рівень небезпечності, жовтий).

14:39 12.07.2021

Майже 7 мільйонів гривень податку на нерухоме майно надійшло до місцевих бюджетів Дубенського району

Майже 7 мільйонів гривень податку на нерухоме майно надійшло до місцевих бюджетів Дубенського району

Оподаткування нерухомості в Дубенському районі протягом січня-червня 2021 року додало місцевим бюджетам громад 6 мільйонів 912,9 тисяч гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Це на 2 мільйони 455,6 тисяч гривень більше аніж в аналогічному періоді минулого року. 

09:33 09.07.2021

Дубенське відділення Фонду соціального страхування надає  роз’яснення для страхувальників щодо поетапного впровадження електронної форми листків непрацездатності

Дубенське відділення Фонду соціального страхування надає роз’яснення для страхувальників щодо поетапного впровадження електронної форми листків непрацездатності

Доводимо до вашого відома, що 04.06.2021 набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», яким затверджено ряд документів:

12:00 07.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь