A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Що необхідно знати новоствореному підприємцю.

Що необхідно знати новоствореному підприємцю.

Реєстрація суб’єктом підприємницької діяльності покладає певну відповідальність на громадянина. Незнання закону не звільняє громадянина від відповідальності за його порушення.

15:05 12.10.2021

Розстрочення (відстрочення) податкового боргу платника податків.

Розстрочення (відстрочення) податкового боргу платника податків.

Фахівці Дубенського відділу по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Рівненській області повідомляють, що платник податків має право звернутися до контролюючого органу із заявою про розстрочення та відстрочення грошових зобов’язань або податкового боргу.

15:04 12.10.2021

Критерії, яким повинен відповідати платник податку на прибуток для застосування ставки нуль відсотків.

Критерії, яким повинен відповідати платник податку на прибуток для застосування ставки нуль відсотків.

Дубенський відділ камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Рівненській області інформує, що на період до 31 грудня 2021 року застосовується ставка нуль відсотків для платників податку на прибуток, у яких річний дохід, визначений за правилами бухгалтерського обліку за останній річний звітний період, не перевищує трьох мільйонів гривень та розмір нарахованої за кожний місяць звітного періоду заробітної плати (доходу) кожному з працівників, які перебувають з платником податку у трудових відносинах, є не меншим як дві мінімальні заробітні плати, розмір якої встановлено законом, та які відповідають одному із таких критеріїв:

09:19 08.10.2021

Заповнення Додатка 1 до податкової декларації спрощенцями І групи, які звільнялися від сплати єдиного внеску з січня по травень 2021 року.

Заповнення Додатка 1 до податкової декларації спрощенцями І групи, які звільнялися від сплати єдиного внеску з січня по травень 2021 року.

Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що згідно з п.п. 9 прим. 10.1 п. 9 прим. 10 розд. VIII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 2464) тимчасово звільняються від нарахування, обчислення та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) фізичні особи – підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування, і належать до першої групи платників єдиного податку, в частині сум, що підлягають нарахуванню, обчисленню та сплаті такими особами за періоди з грудня 2020 року по травень 2021 року за себе.

09:18 08.10.2021

Сплата майнових податків обов’язкова.

Сплата майнових податків обов’язкова.

Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області  нагадує про необхідність усіх власників та користувачів земельних ділянок, нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки та транспортних засобів,  якими не сплачено вищевказані майнові податки, терміново сплатити податкові зобов’язання з податку на майно, визначені в податкових повідомленнях-рішеннях.   

09:17 08.10.2021

Щодо документального підтвердження тимчасової  непрацездатності за місцем роботи по сумісництву у випадку формування е-лікарняного.

Щодо документального підтвердження тимчасової непрацездатності за місцем роботи по сумісництву у випадку формування е-лікарняного.

З 04.06.2021 набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», яким затверджено ряд документів:

11:40 30.09.2021

День усиновлення.

День усиновлення.

                     Тридцятого вересня в Україні відзначають День усиновлення. Цей день став святом здійснення мрій для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, а також  їх майбутніх батьків-усиновлювачів.

11:28 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь