A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сплата туристичного збору.

Сплата туристичного збору.

Дубенська ДПІ Головного управління у Рівненській області повідомляє, що підпунктом 268.7.1 пункту 268.7 статті 268 розділу XІI Податкового кодексу України визначено необхідність сплати туристичного збору за ІІІ квартал 2021 року до 19.11.2021 року. 

08:12 24.11.2021

Акт погодження меж земельної ділянки: поняття та порядок оформлення.

Акт погодження меж земельної ділянки: поняття та порядок оформлення.

Невід’ємною частиною проекту землеустрою виступає акт погодження меж земельної ділянки. Ця документація оформляється в разі приватизації, оренди, зміни цільового призначення землі, відведення ділянок під будівництво тощо. Документ підписує суб’єкт, який оформляє право на землю, а також власники та користувачі сусідніх ділянок.

08:39 22.11.2021

До уваги роботодавців!

До уваги роботодавців!

Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформує, що у статті 8 Закону України від 15 грудня 2020 року №1082-ІХ «Про Державний бюджет України на 2021 рік» (далі–Закон №1082) визначений розмір мінімальної заробітної  плати з 1 грудня 2021 року в сумі 6500 грн.

14:47 16.11.2021

Чи можна купити страховий стаж.

Чи можна купити страховий стаж.

Фахівці Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області повідомляють, щоб отримати пенсію – необхідний стаж. Щоб був стаж – необхідно сплачувати внески. А якщо ви не перебуваєте у трудових відносинах з роботодавцями й не належите до платників єдиного внеску, тоді можете самі подбати про майбутню пенсію і докупити страховий стаж шляхом добровільної участі в системі загальнообов’язкового соціального страхування.

14:46 16.11.2021

Умови для повернення зайво сплачених коштів при податковій амністії.

Умови для повернення зайво сплачених коштів при податковій амністії.

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до абзацу першого п. п. 15.1 п. 15 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ) одноразова (спеціальна) добровільна декларація (далі – Декларація) підлягає в порядку, передбаченому підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ, камеральній перевірці, яку контролюючий орган проводить протягом 60 календарних днів, що настають за днем подання йому відповідної Декларації.

14:44 16.11.2021

Сплата збору за результатами «нульового» декларування.

Сплата збору за результатами «нульового» декларування.

Головне управління ДПС у Рівненській області роз’яснює, що нормами розділу XX «Перехідні положення» ПКУ передбачено, що збір з одноразового (спеціального) добровільного декларування – це одноразовий обов’язковий платіж, розмір якого самостійно розраховується декларантом з вартості належних йому активів з урахуванням ставок такого збору, визначених підрозділом 9-4 розділу XX «Перехідні положення» ПКУ та відображається ним в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації.

14:43 16.11.2021

Допомога по утриманню дитини.

Допомога по утриманню дитини.

На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація в «пакунку малюка»? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг.

09:43 16.11.2021

Підтверджуючим документом застосування спрощеної системи оподаткування є витяг з Реєстру платників єдиного податку.

Підтверджуючим документом застосування спрощеної системи оподаткування є витяг з Реєстру платників єдиного податку.

Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області нагадує, що платники єдиного податку звільняються від обов’язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з податку на доходи фізичних осіб у частині доходів (об’єкта оподаткування), що отримані в результаті господарської діяльності платника єдиного податку І-ІУ групи (ФОП) та оподатковані єдиним податком згідно з нормами ПКУ.

09:33 03.11.2021

Вартість безоплатно отриманих товарів (робіт, послуг) ФОПом включається до складу доходу.

Вартість безоплатно отриманих товарів (робіт, послуг) ФОПом включається до складу доходу.

Фахівці Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформують, що відповідно до п. 177.2 ст. 177 Розділу IV Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року № 2755-VI (далі – ПКУ), об’єктом оподаткування є чистий оподатковуваний дохід, тобто різниця між загальним оподатковуваним доходом (виручка у грошовій та негрошовій формі) i документально підтвердженими витратами, пов’язаними з господарською діяльністю такої фізичної особи - підприємця.

09:30 03.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь