Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ринок праці Дубенщини у  цифрах

Ринок праці Дубенщини у цифрах

У Дубенській міськрайонній філії Рівненського обласного центру зайнятості упродовж січня - вересня 2020 року перебувало в пошуках роботи  1902 безробітних. Серед безробітних 47,9% складають безробітні з Дубенського району та 52,1% з м.Дубно.

10:31 09.10.2020

Безкоштовна консультація

Безкоштовна консультація

16.09.2020 об 10.30 год в приміщенні Семидубської сільської ради (с. Семидуби, вул. Центральна, 53) відбудуться заходи за участі працівників системи безоплатної правової допомоги Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у правовій лекції «Безоплатна передача земельних ділянок у власність громадянам»; та отримати правову допомогу у вирішенні земельних питань. Спікер головний спеціаліст відділу «Дубенське бюро правової допомоги» Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юхимчук Людмила. Для надання вичерпної консультації, рекомендуємо взяти з собою всі документи що стосуються Ваших питань. Пам’ятаємо про правила карантину!

17:38 15.09.2020

Правова допомога: ШЛЮБНИЙ ДОГОВІР В УКРАЇНІ – ТЕОРІЯ І РЕАЛІЇ

Правова допомога: ШЛЮБНИЙ ДОГОВІР В УКРАЇНІ – ТЕОРІЯ І РЕАЛІЇ

Серед загальних засад регулювання сімейних відносин у Сімейному кодексі України закріплена можливість врегулювання цих відносин за домовленістю (договором) між їх учасниками. Поряд з цим, потрібно пам’ятати, що жінка та чоловік мають рівні права і обов’язки у сімейних відносинах, шлюбі та сім’ї.

14:08 14.09.2020

Отримати пенсійні послуги просто!

Отримати пенсійні послуги просто!

Портал електронних послуг Пенсійного фонду України - це швидкий, надійний і зручний спосіб отримання пенсійних послуг, корисний не лише для пенсіонерів, а й для застрахованих осіб та роботодавців. Це дистанційний, безпечний спосіб отримання пенсійних послуг з огляду на те, що небезпека захворювання на COVID-19 ще не минула.

11:33 08.09.2020

Правова допомога: ЩОДО ТРУДОВИХ ПРАВ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

Правова допомога: ЩОДО ТРУДОВИХ ПРАВ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

На сьогоднішній день чимало підприємств та організацій переводять працівників на дистанційну роботу або відправляють у відпустки на час карантину. Як зберегти робоче місце та забезпечити свої трудові права під час пандемії? – актуальне запитання на даний час.

08:19 02.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь