A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дубенське управління ГУ ДПС у Рівненській області повідомляє:

Дубенське управління ГУ ДПС у Рівненській області повідомляє:

Відповідно до п. 9.15 Закону №592, несплачені станом на день набрання чинності Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» щодо усунення дискримінації за колом платників» суми недоїмки по єдиному внеску підлягають списанню за заявою платника та у порядку, з урахуванням особливостей, визначених цим Законом.

14:51 30.06.2020

Незаконна торгівля нафтопродуктами на контролі

Незаконна торгівля нафтопродуктами на контролі

Відповідно до доручень Президента України, голови обласної державної адміністрації, питання незаконного обігу нафтопродуктів взяте на контроль органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів.

08:55 27.06.2020

Допомога по частковому безробіттю

Допомога по частковому безробіттю

Постановою КМУ від 03.06.2020 № 453 внесено зміни до Порядку надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Згідно якої допомога може виплачуватися і ФОП, в тому числі які не мають найманих працівників, але є застрахованими особами (тобто сплачували ЄСВ).

08:24 25.06.2020

Як отримати пільги для багатодітної сім’ї?

Як отримати пільги для багатодітної сім’ї?

Законом України «Про охорону дитинства» встановлено пільги для багатодітних сімей. У свою чергу, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту багатодітних сімей» від 19 травня 2009 року суттєво збільшено обсяг і види державного забезпечення багатодітних сімей. Оскільки діти – це майбутнє країни, а про майбутнє слід дбати, Дубенське бюро правової допомоги пропонує консультацію які пільги передбачені для багатодітних сімей і як їх отримати.

15:44 23.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь