A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

Підприємства та компанії Дубенського району сплатили майже 66 млн грн податку на прибуток.

Дата: 22.09.2021 12:40
Кількість переглядів: 351

Упродовж січня-серпня 2021 року платники податків Дубенського району перерахували до Зведеного бюджету України 65,6 млн грн податку на прибуток, що на 49,3 млн грн більше, ніж торік. До державного бюджету суб’єкти господарювання спрямували 59,3 млн грн цього платежу. Місцеві скарбниці отримали 6,3 млн грн податку на прибуток. Сплата перевищила очікувані надходження до держбюджету плюс 25,5 відсотка, до місцевих – плюс 34,6 відсотків. Додатково підприємства та компанії краю сплатили відповідно 12,1 млн грн та 1,6 млн гривень.

Крім того до загального фонду зведеного бюджету цьогоріч у січні–серпні надійшло 6,2 млн грн частини чистого прибутку (доходу) господарських організацій. У порівнянні з показниками за аналогічний період 2020року надходження зросли на 4,0 млн гривень.

Цьогоріч у серпні до зведеного бюджету сплатили 17,2 млн грн податку на прибуток, а це на 16,8 млн грн перевищило надходження аналогічного періоду минулого року. До державної казни надійшло 15,5 млн грн цього платежу. Місцеві скарбниці поповнились на 1,7 млн грн податку на прибуток.

Найбільшими платниками податку на прибуток є ПрАТ «Єврошпон-Смига», ТзОВ «Даліс Аутомотив Груп», ТОВ «Склоресурс», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТОВ «Гюалос».

 

Об’єктом оподаткування податком на прибуток є прибуток із джерелом походження з України та за її межами, який визначається шляхом коригування (збільшення або зменшення) фінансового результату до оподаткування (прибутку або збитку), визначеного у фінансовій звітності підприємства відповідно до національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку або міжнародних стандартів фінансової звітності, на різниці, які виникають відповідно до положень Податкового кодексу України.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь