A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути

На Рівненщині найчастіше реєструють програмні РРО підприємці

На Рівненщині найчастіше реєструють програмні РРО підприємці

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що станом на 01.05.2021 року 425 суб’єктів господарювання Рівненщини зареєстрували 490 програмних реєстраторів розрахункових операцій. Серед таких суб`єктів 15 – юридичні особи та 410 – фізичні особи – підприємці.

09:21 07.05.2021

Внесок Рівненщини до бюджету країни  – майже два мільярди гривень ПДФО

Внесок Рівненщини до бюджету країни  – майже два мільярди гривень ПДФО

За січень-квітень 2021 року від мешканців Рівненщини до зведеного бюджету країни надійшло 1960,3 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. Приріст надходжень зазначеного податку до відповідного періоду минулого року складає 363 млн. гривень. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй.

09:03 07.05.2021

Чи передбачена можливість розстрочення (відстрочення) заборгованості по сплаті єдиного внеску?

Чи передбачена можливість розстрочення (відстрочення) заборгованості по сплаті єдиного внеску?

Чинним законодавством, що регулює порядок нарахування, обчислення і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ), не передбачено розстрочення та відстрочення заборгованості по сплаті ЄВ. Відповідно до частини 12 ст. 9 Закону України від 8 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» зі змінами та доповненнями (далі – Закон № 2464) ЄВ підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника. За наявності у платника ЄВ одночасно із зобов’язаннями із сплати ЄВ зобов’язань із сплати податків, інших обов’язкових платежів, передбачених законом, або зобов’язань перед іншими кредиторами зобов’язання із сплати ЄВ виконуються в першу чергу і мають пріоритет перед усіма іншими зобов’язаннями, крім зобов’язань з виплати заробітної плати (доходу). У разі несвоєчасної або не в повному обсязі сплати ЄВ до платника застосовуються фінансові санкції, передбачені цим Законом, а посадові особи, винні в порушенні законодавства про збір та ведення обліку ЄВ, несуть дисциплінарну, адміністративну, цивільно-правову або кримінальну відповідальність згідно із законом (частина 11 ст. 9 Закону № 2464).

12:26 05.05.2021

Про отримання облікової картки  платника податків  малолітньою особою

Про отримання облікової картки платника податків малолітньою особою

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що облікові картки фізичної особи – платника податків за формою № 1ДР малолітніх осіб (до 14 років) подаються одним із батьків (усиновителем, опікуном, піклувальником) за наявності свідоцтва про народження дитини та документа, що посвідчує особу одного із батьків (усиновителя, опікуна, піклувальника). Документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр) малолітньої особи, видається одному з батьків (усиновителю, опікуну, піклувальнику) за наявності свідоцтва про народження дитини та документа, що посвідчує особу одного з батьків (усиновителя, опікуна, піклувальника). Документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі, надається протягом трьох робочих днів з дня звернення фізичної особи, її представника до контролюючого органу за місцем проживання фізичної особи. Громадяни України, які не мають постійного місця проживання в Україні або тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання, можуть звернутися за отриманням документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі, до будь-якого контролюючого органу. У такому разі строк видачі документа може бути продовжено до п’яти робочих днів.

16:05 29.04.2021

Місцеві скарбниці Рівненщини отримали понад 33 мільйона гривень акцизного податку

Місцеві скарбниці Рівненщини отримали понад 33 мільйона гривень акцизного податку

Як повідомила заступник начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Зоя Хоній, на території області діяльність в сфері торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами здійснюють 2178 суб’єктів господарювання та 55  СГД які реалізують у роздріб пальне. За три місяці поточного року платниками акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів  сплачено до місцевих бюджетів області  33,5 млн. грн., що на 1,2 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

16:02 29.04.2021

Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 „Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”.

12:12 28.04.2021

Як визнати людину недієздатною?

Як визнати людину недієздатною?

Що має на увазі позбавлення дієздатності? З чого починається і чим закінчується процес позбавлення дієздатності? В даній публікації буде надано відповіді на ці та інші питання.

12:45 27.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь