A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Хто звільняється від обов’язку подання податкової декларації про майновий стан і доходи.

Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформує, що згідно з п. 179.4 ст. 179 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платники податку звільняються від обов’язку подання податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – Декларація) в таких випадках:

10:49 24.01.2022

Е-лікарняні сумісників з'являться в кабінетах роботодавців: особливості оформлення заяви-розрахунку.

В особистих кабінетах роботодавців почали з’являтись електронні лікарняні їх працівників за сумісництвом, створені з 01 жовтня по 20 грудня. Через великий обсяг, відображення всіх е-лікарняних відбувається поступово і займе трохи часу, однак багато роботодавців уже можуть приступити до призначення за ними допомог від Фонду соціального страхування України.

14:55 20.01.2022

Подання підприємцем податкової декларації про майновий стан і доходи.

Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що фізична особа – підприємець, яка зареєстрована протягом року в установленому законом порядку, або переходить на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, або перейшла із спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності, подає податкову декларацію про майновий стан і доходи за результатами звітного року, в якому розпочата така діяльність або відбувся перехід на (перехід із) спрощену систему оподаткування, обліку та звітності. 

10:55 14.01.2022

Щодо обмеження виїзду за кордон керівників боржників.

Фахівці Дубенського відділу по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Рівненській області інформують, що до суттєвих новацій Закону України від 30.11.2021 р. №1914-XI "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень"(далі -  Закон № 1914) можна зарахувати й тимчасове обмеження виїзду за кордон керівників боржників.

10:54 14.01.2022

Гарантії суб’єктам одноразового добровільного декларування.

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до положень пп. 13 – 17 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу, внесених Законом України від 15.06.2021 №1539-IX, суб’єктам декларування надано певні гарантії при добровільному декларуванні своїх активів, а саме:

10:53 14.01.2022

Декларування громадянами доходів при отриманні спадку.

Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області повідомляє, що з початку 2022 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2021 року.

10:53 14.01.2022

Стартувала щорічна кампанія декларування доходів та майнового стану.

Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що  з 01 січня 2022 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році. Відтак річну податкову декларацію про доходи за минулий рік за  новою формою  зобов’язані заповнити і подати до 1 травня 2022 року громадяни, котрі отримали доходи, з яких не сплачено податок на доходи фізичних осіб та військовий збір.

15:00 11.01.2022

Чи необхідно подати Декларацію, якщо фізична особа володіє коштами, які розміщенні на депозитному (вкладному) банківському рахунку?

Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.

14:59 11.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь