A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дії ФОП, аби уникнути подвійного оподаткування з військового збору.

Дії ФОП, аби уникнути подвійного оподаткування з військового збору.

Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформує, що суб’єкт господарювання при виплаті доходів фізичній особі – підприємцю не утримує військовий збір за умови надання такою особою копії документа, що підтверджує її реєстрацію як суб’єкта підприємницької діяльності.

10:53 05.09.2022

Активи, що відображають при одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванні.

Активи, що відображають при одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванні.

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до п. 4 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ) об’єктами одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – об’єкти декларування) можуть бути визначені підпунктами 14.1.280 і 14.1.281 п. 14.1 ст. 14 ПКУ активи фізичної особи, що належать декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходяться (зареєстровані, перебувають в обігу, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації, у тому числі, але не виключно:

10:52 05.09.2022

Звільнення від податку на доходи ФОПів призваних на військову службу під час мобілізації.

Звільнення від податку на доходи ФОПів призваних на військову службу під час мобілізації.

Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу, що cамозайняті особи (фізичні особи - підприємці, особи, які провадять незалежну професійну діяльність), які мали або не мали найманих працівників, призвані на військову службу під час мобілізації або залучені до виконання обов’язків щодо мобілізації за посадами, передбаченими штатами воєнного часу, під час особливого періоду, на весь період їх військової служби звільняються від обов’язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з податку на доходи фізичних осіб.

10:52 05.09.2022

Розпочав свою діяльність Державний аграрний реєстр

Розпочав свою діяльність Державний аграрний реєстр

ДАР – це автоматизована електронна система, доступна для усіх виробників сільськогосподарської продукції незалежно від форми господарювання. Зареєстровані користувачі ДАР у майбутньому отримають можливість подавати онлайн заявки на участь у державних та регіональних програмах державної підтримки сільського господарства.Мінагрополітики заявило про запуск онлайн платформи Державний аграрний реєстр (ДАР), яка вже відкрита для реєстрації всіх українських аграріїв - повідомляє Урядовий портал.

12:45 25.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь