A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТІВ РЕГУЛЯТОРНИХ АКТІВ: Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проекту рішення «Про затвердження Положення та встановлення ставок із сплати транспортного податку на території Семидубської сільсько

Дата: 28.05.2021 14:20
Кількість переглядів: 355

Відповідно до ст.9, ст.13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» №1160 – IV від 11.09.2003 року з подальшими змінами і доповненнями, пп.12.3.4 п.12.3 ст.12 Податкового кодексу України Семидубська сільська рада з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднює:

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проекту рішення «Про затвердження Положення та  встановлення ставок із сплати транспортного податку на території Семидубської сільської ради на 2022 рік».

Проект разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється у мережі Інтернет на офіційному веб-сайт Семидубської сільської ради.

Проект рішення «Про затвердження Положення та  встановлення ставок із сплати транспортного податку на території Семидубської сільської ради на 2022 рік»

Аналіз регуляторного впливу.

 З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися у приміщенні Семидубської сільської ради  у секретаря виконавчого комітету.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення на адресу Семидубської сільської ради.  

 

Поштова адреса: 35650, вул. Центральна53с.СемидубиДубенський район, Рівненська область,телефон /0365679243/Семидубська сільська рада; електронна адреса: semydubysr@ukr.net.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь