A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта – проект рішення сесії Семидубської сільської ради «Про затвердження Положення та встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2022 рі

Дата: 28.05.2021 14:14
Кількість переглядів: 377

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Семидубської сільської ради   «Про затвердження Положення та  встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2022 рік ».

Проект спрямований на вдосконалення справляння податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на територіях населених пунктів Семидубської сільської ради.

Підставою для розробки проекту є Закон України «Про доступ до публічної інформації», Податковий кодекс України та Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється у мережі Інтернет на офіційній веб-сторінці Семидубської сільської ради:
/ semydubska.gromada.gov.ua/.

Проекту регуляторного акта –  проект рішення сесії Семидубської сільської ради   «Про затвердження Положення та  встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2022 рік»

Аналіз регуляторного впливу

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись також у виконавчому апараті Семидубської сільської ради: вул. Центральна, 33, село Семидуби, Дубенського району, Рівненської області.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення на адресу розробника: Семидубська  сільська рада, вул. Центральна, 33, село Семидуби, Дубенського району, Рівненської області, індекс 35650, тел. (03656) 79-2-43, e-mail: / semydybusr@ukr.net/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь