A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

Перше організаційне засідання Комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Семидубської сільської ради

Дата: 30.06.2021 08:30
Кількість переглядів: 520

На засідання Комісії було винесено два питання:

1). Організація діяльності Комісії з питань захисту прав дитини;

2). Надання пропозицій та обговорення кандидатур до персонального складу міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. 

        Розпочинаючи розгляд першого питання, голова комісії Микола КОВАЛЬЧУК наголосив на обов’язковому дотриманні членами комісії вимог положення про комісію з питань захисту прав дитини особливо при прийнятті рішень щодо забезпечення реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання.

         Заступник голови комісії Олександр ТВЕРДОХЛІБ інформував присутніх із змістом даного питання, зокрема з рішенням виконавчого комітету Семидубської сільської ради від 27.05.2021 № 33 “Про створення комісії з питань захисту прав дитини” та персональним складом комісії.

         Секретар комісії Сергій БІЛЕЦЬКИЙ ознайомив членів комісії з Положенням про комісію з питань захисту прав дитини, відповів на ряд питань, поставлених членами комісії щодо діяльності комісії, узгодив з членами комісії форму та порядок інформування членів комісії про місце та час проведення планового та  позачергового засідання комісії, надав кожному члену комісії інформаційну довідку для використання в роботі під час засідань комісії.

         Переходячи до розгляду другого питання, голова комісії вказав, що   дотриманні вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 585 “Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах” забезпечить ефективне вирішення проблем дітей вказаної категорії на території громади. .

        Заступник голови комісії ознайомив присутніх зі змістом даного питання.  Секретар комісії повідомив присутнім членам комісії, що готується проект рішення виконавчого комітету сільської ради “Про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах” та про необхідність сформувати персональний склад міждисциплінарної команди. Запропонував членам комісії: Л.БАСТЮЧЕНКО, О.ІВАНОЧКУ, С.ГРАБОВСЬКОМУ делегувати до складу міждисциплінарної команди своїх підлеглих (по одному працівнику від кожної школи, ФАПу, АЗПСМ), а також запропонував включити до міждисциплінарної команди фахівця соціальної роботи Людмилу КОВАЛЬЧУК та дільничого інспектора поліції ДОМАНСЬКУ Катерину Василівну, відповів на ряд питань поставлених членами комісії щодо утворення, основних завдань, форми роботи, прийняття рішень міждисциплінарною командою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь