A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

Засідання сесії 16.02.2021

Дата: 16.02.2021 16:15
Кількість переглядів: 1093

16.02.21 відбулось засідання 4 сесії 8 скликання Семидубської сільської ради.

            Депутатами сільської ради розглянуто звіти про виконання сільського бюджету за 2020 рік, внесено зміни до сільського бюджету на 2021 рік, зокрема щодо оплати ремонту, проведення технічного огляду та страхування шкільних автобусів, закупівлі котельного обладнання для Соснівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, розчищення снігу, закупівлі обладнання для шкільної їдальні Семидубського ліцею.

            Затверджено проекти рішень щодо встановлення розміру батьківської плати за харчування дітей у навчально-виховних комплексах та закладах дошкільної освіти   сільської ради, а також перелік платних послуг, які можуть надаватися Трудовим архівом Семидубської сільської ради. Зазначені проекти рішень після обговорення будуть розглянуті повторно та затверджені з урахуванням зауважень та пропозицій.

            Відповідно до діючого законодавства в органах місцевого самоврядування повинна функціонувати служба у справах дітей у статусі юридичної особи. З метою дотримання законодавства у сфері захисту дітей, сільською радою прийнято відповідне рішення, та створено службу. Керівник служби буде призначений за результатами конкурсу.

            Для забезпечення безперебійного функціонування закладів охорони здоров’я на території громади прийнято рішення про делегування повноважень щодо управління майном закладів охорони здоров’я КНП «Привільненський центр ПМСД».

            Заслухавши інформацію інспектора ГУ ДСНС України в Рівненській області щодо стану пожежної безпеки на території громади, заходів по попередженню загибелі людей на пожежах, створення та утримання місцевої пожежної команди вирішено включити до персонального складу виконавчого комітету інспектора ДСНС Зорука Анатолія Миколайовича.

            Крім того, прийнято рішення по заявах громадян та зверненнях установ, організацій та Смизької громади щодо розробки спільної програми відновлення урочища «Тартак».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь