A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

ОСНОВНІ ВИДИ ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ, ЩО НАДАЮТЬСЯ ЮРИСТАМИ І АДВОКАТАМИ

Дата: 03.08.2020 16:45
Кількість переглядів: 1868

Фото без описуГоловна мета будь-якого юриста чи адвоката – захист інтересів і прав свого клієнта, в тому числі і у суді.

Не завжди професійна правова допомога потрібна лише у складних життєвих ситуаціях. Найчастіше юридичні послуги потрібні нам в повсякденному житті, наприклад, при розлученні або суперечці з банком. Допомога досвідченого фахівця в галузі права дасть можливість вирішити проблему швидко і ефективно. Сімейні, адміністративні, земельні, житлові та інші види спорів будуть швидше вирішені і з оптимальним результатом, якщо Вас буде захищати професійний адвокат.

Які види послуг надають юристи?

Консультація в будь-якій галузі права.

Консультація юриста буває усною і письмовою, платною і безплатною. Юрист розтлумачить правові норми, дасть пораду, складе план дій або стратегію захисту. Щоб отримати більше користі від юридичної консультації і не упустити чогось важливого, краще скористатися саме письмовою консультацією юриста.

Складання документів

Юридичними документами вважаються заяви, звернення, скарги, клопотання, позовні заяви тощо. Звичайна людина без юридичної освіти не може знати, як правильно написати позовну заяву, що в ній вказувати і які документи до неї додавати. У цій справі допоможе юрист, який сформує необхідний пакет документів у відповідності з встановленими нормами законодавства. Справа в тому, що неправильно написана заява може стати причиною відмови в розгляді справи. Готувати процесуальну документацію повинен професіонал.

Також в сферу юридичних послуг входить аналіз та експертиза юридичних документів, наприклад, договорів. Укладаючи будь-який договір, скористаєтеся допомогою юриста, адже він зможе швидко відшукати можливі «підводні камені» або неточності в договорі.

Представництво в організаціях та в суді

У державних органах та інших організаціях адвокат стане Вашим правозахисником. Він не тільки збере та надасть всі необхідні документи в суд, але також і захистить Ваші інтереси.

Отже, головними юридичними послугами, які надаються адвокатами та юристами є:

  • консультації усного і письмового характеру;
  • складання документів непроцесуального характеру (заяви, звернення, скарги, клопотання, тощо);
  • складання процесуальних документів (позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг тощо);
  • складання договорів та супровід при укладанні угод;
  • аналіз та експертиза юридичних документів;
  • захист та представництво інтересів в судових органах;
  • інші подібні послуги.

Юридичні послуги є найпопулярнішим видом послуг серед фізичних та юридичних осіб, які потрапили в ситуацію, де їх права порушуються. Часто вирішити сімейні, трудові, земельні, спадкові, фінансові та адміністративні спори неможливо без допомоги юриста. Юридична допомога – це ефективний прискорювач вирішення багатьох проблем.

Додатково повідомляємо, що при виникненні додаткових запитань та необхідності більш детальних роз’яснень законодавства, Ви маєте можливість зателефонувати за номерами телефонів: (03656) 2-10-08, (098) 815-07-37, (099) 938-25-83 з понеділка по п’ятницю з 9.00 год. до 18.00 год., оскільки на період запровадження карантину з метою протидії поширенню коронавірусу COVID-19 в Україні прийом громадян здійснюється в телефонному режимі. Адреса відділу «Дубенське бюро правової допомоги» для листування: м. Дубно, вул. Грушевського, 134, каб. 212, 213, електронна пошта: dubenske@legalaid.rv.ua.

Також повідомляємо, що Ви маєте можливість отримати правову консультацію, звернувшись до Єдиного контакт-центру системи безоплатної правової допомоги за безкоштовним телефоном 0 800 213 103, або інформаційно-довідкової системи консультацій за посиланням: https://wiki.legalaid.gov.ua.

 

Анатолій Андріюк,

начальник відділу «Дубенське бюро правової допомоги» Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь