Семидубська громада
Рівненська область, Дубенський район

Вартість обмолоту у 2020 році

Дата: 03.07.2020 10:15
Кількість переглядів: 708

 

Фото без описуЗа інформацією Дубенської РДА:

Згідно розрахунків, з врахуванням  вартості матеріально-технічних ресурсів та інших складових витрат рекомендовано застосовувати наступні розцінки: при обмолоті зернових великогабаритними комбайнами (СК-5М «Нива») – в межах 2000 грн. за 1 га (20 грн. за 1 сотку), при обмолоті малогабаритними комбайнами іноземного виробництва – 1800 грн. за 1 га (18 грн. за 1 сотку). Вартість обмолоту може змінюватися в залежності від площі обмолоту, відстані до поля та інших чинників.

Власників комбайнів просимо забезпечити  належний технічний стан зернозбиральної техніки,  відповідність обладнання та механізмів вимогам охорони праці  та протипожежної безпеки.

Керівникам сільгосппідприємств та приватним власникам необхідно звернути особливу увагу на недопустимість спалювання соломи та інших пожнивних решток, особливо в період збиральних робіт. В разі необхідності такого заходу, повідомляти про це пожежну службу та ні в якому разі не залишати без нагляду місця спалювання, щоб не допустити переміщення вогню на сусідні поля  або садиби.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь